In de spotlights

Hoe ben je in het ondernemerschap gerold en wat vind je er bijzonder aan?
De afgelopen 15 jaar heb ik naast mijn baan in loondienst altijd ondernomen. Ik runde een eigen platenlabel en schreef muziek. Vooral de vrijheid om creatief bezig te zijn, zonder dat je wordt gekleineerd door iemand boven je, spreekt mij zo aan.

Waar is jouw passie voor gezondheid begonnen?
Op het moment dat mijn vader op 55-jarige leeftijd overleed aan darmkanker, dacht ik: ‘Het roer moet om. Ik wil mezelf en anderen helpen aan een gezondere levenswijze.’ Zo is het begonnen.

Welk gezondheidsadvies kreeg jij ooit en pas je nog steeds toe?
Ik dronk liters frisdrank per week. Tijdens een lezing kwam ik erachter dat de zure pH waarde niet goed is voor je maag. Inmiddels drink ik al 6 jaar bijna geen frisdrank meer en dat merk ik aan mijn gezondheid. Ik heb veel minder last van energiedips, een betere stoelgang en nachtrust.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?  
Klanten geven mij terug dat ik iemand ben met veel kennis in huis, dat ik betrokken ben, eerlijk en oprecht. Bovendien zeggen ze dat ik veel tips geef over dingen waar je niet 123 aan zou denken of waar ze nog niet eerder van gehoord hebben.

Wat was het meest bijzondere van de afgelopen week, voor jou?
Dat ik spontaan verrast werd door een nieuwe klant die mij belde voor een passend voedingssupplement ter ondersteuning van afslanken en sporten en van mijn diensten gebruik wil maken.

Heb jij wel eens spijt van een beslissing die je nam? Dat ik veel beslissingen heb laten afhangen van meningen van anderen en zo juist heel onzeker en besluiteloos werd.

Welke succes deel jij graag met ons? Dat ondernemen niet iets is wat te meten is in tijd, geld of diploma’s, maar dat ondernemen iets is wat vanuit je hart komt. Vanuit jou als persoon.

De gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem van Romeo Samuel?
Blijf authentiek en blijf geloven in datgeen wat je doet. Durf anders te zijn en durf ook te veranderen als iets niet meer goed voelt of werkt. Dat is helemaal niet erg.

Meer weten over Romeo? Ontmoet hem op Open Coffee Arnhem.

Drie redenen om naar Open Coffee Arnhem te komen

Plus een aantal voorbeelden van activiteiten die het nóg leuker te maken.

R

Gezellig

En je mag het nog werken noemen óók.

R

Gratis

Je betaalt alleen je eigen drankje(s).

R

Laagdrempelig

Geen inschrijving of lidmaatschap.

Zakelijke Speeddate

Vraag en Aanbod Corner