ZAKELIJKE SPEEDDATE

 

4 ondernemers en 20 minuten

In tegenstelling tot Open Coffee Arnhem is inschrijven voor de Zakelijke Speeddate verplicht. Wanneer je per ongeluk toch niet kunt: afmelden ook. Vul het onderstaande formulier in.

Inschrijven Zakelijke Speeddate

Inschrijving kan tot twee dagen van te voren en is verplicht, net als afmelden.

Wat zijn de spelregels?

Om 10:30 uur beginnen we. Een ieder neemt plaats aan een tafel met 4 Open Coffee Arnhem bezoekers. Gedurende circa 20 minuten is er de gelegenheid om je aan elkaar voor te stellen. Een ieder heeft de verantwoordelijkheid dat alle tafelgenoten aan de beurt komen binnen de beschikbare tijd.

Daarna wisselen we van tafel. Zo ontmoet je in korte tijd veel ‘nieuwe’ mensen. Na drie wisselingen stoppen we en sluiten we het Zakelijk Speeddaten af. Gelukkig is er daarna nog voldoende tijd om dieper op zaken in te gaan met diegene waarmee jij nog niet uitgepraat bent. Uiteraard kan dit onder het genot van overheerlijke Coffee.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je als deelnemer aan de Speeddate carrousel een lijst met aanwezigen, waardoor je nog gerichter in gesprek kunt gaan. En vergeet niet voldoende visitekaartjes mee te nemen. Altijd handig voor een goede indruk!

Drie redenen om naar Open Coffee Arnhem te komen

Plus een aantal voorbeelden van activiteiten die het nóg leuker te maken.

R

Gezellig

En je mag het nog werken noemen óók.

R

Gratis

Je betaalt alleen je eigen drankje(s).

R

Laagdrempelig

Geen inschrijving of lidmaatschap.

Zakelijke speeddate

Vraag en Aanbod Corner

Een goed netwerk begint met een kop koffie (of thee)

Of volg ons op social media