VRAAG EN AANBOD CORNER

Een blaadje met twee vragen:

Wat kun je voor iemand betekenen en waar ben je naar op zoek?

Wat is de Vraag en Aanbod Corner? 

In de Vraag en Aanbod corner komen als het goed is vraag en aanbod bij elkaar. Als deelnemer kun je tonen wat je vraag is en wat je in de aanbieding hebt. Deze gegevens zijn in te vullen op een formulier.

Ieder bezoeker heeft de mogelijkheid om in deze corner op zoek te gaan naar een voor hem of haar interessante gesprekspartner, op basis van de gegevens op het formulier. Dit biedt een mooie bodem voor een goed gesprek.

Zie je iemand waarmee je graag in gesprek gaat? Haal het briefje er af en zoek deze persoon, aan de hand van de foto of omschrijving op. Vergeet niet het formulier weer terug te hangen nadat je uitgesproken bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Download hier het formulier voor Vraag en Aanbod Corner

Omschrijf hierop kort waar je naar op zoek bent en wat je te bieden hebt aan een ander. Plaats een pasfoto of een omschrijving van jezelf en print het formulier uit. Bij binnenkomst kun je jouw formulier in de speciaal daarvoor ingerichte corner ophangen. Mocht je geen formulier hebben, liggen deze ook klaar.

Na afloop van de Open Coffee neem je jouw eigen formulier weer mee voor de volgende keer. Wel zo vriendelijk voor het milieu.

Uitleg cadeauboxen actie

 Twee keer per jaar organiseren we tijdens de Vraag en Aanbod Corner een  cadeauboxen actie. Er staan dan 10 cadeauboxen met een uitleg over een gratis product of dienst, aangeboden door  maximaal 10 geselecteerde vaste bezoekers.

Iedere bezoeker ontvangt 2 briefjes waarop gegevens kunnen worden ingevuld om kans te maken op één gratis product of dienst (je visitekaartje eraan bevestigen mag natuurlijk ook )

De briefjes mogen in 2 boxen naar keuze worden gestopt

Uit iedere cadeaubox wordt door de organisatie van Open Coffee Arnhem één winnaar getrokken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van de aanbieder.

Mocht de situatie zich voordoen dat 1 persoon als winnaar uit 2 boxen wordt getrokken, dan wordt deze persoon gevraagd een keuze te maken. Uit de andere box wordt dan een nieuwe winnaar getrokken.

Drie redenen om naar Open Coffee Arnhem te komen

Plus een aantal voorbeelden van activiteiten die het nóg leuker te maken.

R

Gezellig

En je mag het nog werken noemen óók.

R

Gratis

Je betaalt alleen je eigen drankje(s).

R

Laagdrempelig

Geen inschrijving of lidmaatschap.

Zakelijke speeddate

Vraag en Aanbod Corner

Een goed netwerk begint met een kop koffie (of thee)

Of volg ons op social media